Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ


Το Εργαστήριο Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας του ΑΠΘ στα πλαίσια έρευνας που αφορά τη μελέτη του ανοιξιάτικου μελιού από το μελισσοκομικό φυτό ΠΑΛΙΟΥΡΙ ζητά από μελισσοκόμους που τρύγησαν τις προηγούμενες ημέρες, να αποστείλουν δείγμα μελιού τουλάχιστον 200 γραμμαρίων προκειμένου να γίνει πλήρης ανάλυση των φυσικοχημικών του χαρακτηριστικών και ταυτοποίησης του ως αμιγής ποικιλίας μελιού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν δείγματα στο Εργαστήριο Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας του ΑΠΘ συνοδευόμενα με πληροφορίες που αφορούν:

  • Ονοματεπώνυμο-τηλέφωνο
  • Περιοχή συλλογής
Πληροφορίες Εργαστήριο Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας του ΑΠΘ ,Αγρόκτημα Πανεπιστημίου Θέρμη: 2310 991753 ,2310 472983

Δεν υπάρχουν σχόλια: