Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ?

4 σχόλια:

George (tzoumerka-honey) είπε...

και μόλις αρνηθούμε να πληρώσουμε θα μας πουν εντάξει τώρα δεν τρέχει τίποτε..
Άνθιμε εάν αρνηθούμε να πληρώσουμε θα μας διαλύσουνε..χωρίς σάλιο..

Μελισσομάντρι είπε...

Σε μια τέτοια περίπτωση... λέτε να βλέπαμε τον στόλο του ΝΑΤΟ να καταλαμβάνει τον Πειραιά όπως έκανε παλαιότερα ο Γαλλικός στόλος;Δεν νομίζω...πλάκα θα είχε! Αυτά γινόντουσαν τον προηγούμενο αιώνα.Τώρα έχουν καλύτερες μεθόδους.Από δικά τους παιδιά στην εξουσία, μέχρι και οικονομικούς δολοφόνους!!! Αλοίμονο στους λαούς που μπαίνουν στο στόχαστρό τους.

Markianos Koutroulis είπε...

Εξω από τόν χορό,ο καθένας τραγουδάει όσα τραγούδια θέλει,καί άς είναι καί παράφωνος.Γιά νά καταλάβει κανείς τήν παραφωνία πρέπει νά έχει καί κάποιο μουσικό αυτί,καί νά μήν ζαλίζεται μέ τήν ομορφιά τής τραγουδίστριας,μέ άλλα λόγια,νά μήν τυφλώνεται κανείς μόνον από τήν ιδεολογία καί αναγκάζεται νά ζεί εκτός πραγματικότητας.Πόσο τίμιο θά ήταν γιά ένα κράτος,άν έλεγε στούς δανειστές του ότι "δέν σάς χρωστάμε"????....Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άλλοι,θά στακιζόντουσαν ποιός νά μάς πρωτοβοηθήσει!!!!....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

IxNiLaTiS είπε...

Ένας λαός έχει δικαίωμα να μην πληρώσει ένα Απεχθές χρέος.
Το Απεχθές χρέος έχει τρία χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
1. Όταν η κυβέρνηση δανειζόταν, ο λαός δεν το γνώριζε.
2. Τα χρήματα που ήρθαν με μορφή δανείου δεν πήγαν εκεί που έπρεπε για να δημιουργήσουν ανάπτυξη, αλλά μπήκαν με διαφόρους τρόπους στις τσέπες ορισμένων βρικολάκων.
3. Το βασικότερο! Ο δανειστής αυτά τα γνώριζε και δολίως δάνειζε το κράτος αυτό, με σκοπό να το υποδουλώσει οικονομικά και να το απομυζά στους αιώνας.
Δείτε εδώ
http://ixnilatis33.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html