Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΣΕ


Σας επισυνάπτω ενημερωτικό κείμενο για το 18ο Συνέδριο της Apislavia, που διοργανώνεται στη Βάρνα της Βουλγαρίας στις 3-5 Σεπτεμβρίου, και συμπίπτει με τον εορτασμό των 100χρόνων της Apislavia, της Ομοσπονδίας των Ευρωπαϊκών Μελισσοκομικών Οργανώσεων. Οι εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνουν επιστημονικό συμπόσιο, έκθεση (Apiexpo) μελισσοκομικού ενδιαφέροντος και τη Γενική Συνέλευση της Apislavia.
Με την παρουσία εκπροσώπων του Ευρωκοινοβουλίου, της Copa-Cogeca και κυβερνητικών στελεχών Ευρωπαϊκών κρατών θα συζητηθούν τα προβλήματα της μελισσοκομίας στην Ευρώπη και προτάσεις ανάπτυξης του κλάδου. Επίσης θα συζητηθούν τρόποι προστασίας των μελισσοκομικών προϊόντων και η ποιότητά τους και θέση τους στην Ευρωπαϊκή αγορά.
Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας και Τροφίμων της Βουλγαρίας.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στη μελισσοκομική έκθεση Apiexpo, θα πρέπει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στον κ. Stefanov, Πρόεδρο της Apislavia (Balkan.apifederation@abv.bg) και στον κ. Toporcak (toporcakjuraj@yahoo.com), μέχρι την Πέμπτη 22 Ιουλίου, αφού η ολοκλήρωση του προγράμματος της έκθεσης θα γίνει στις 30 Ιουλίου. Για τη συμμετοχή σας στην έκθεση θα πρέπει να συμπληρώσετε και τα έντυπα που σας αποστέλλω συνημμένα (σελ. 4 ή 5 ή 6, ανάλογα με το τι επιθυμείτε). Παραπάνω λεπτομέρειες και πληροφορίες θα βρείτε και στην ιστοσελίδα www.expos.bg
Επιπλέον, επισυνάπτω και ενημερωτική επιστολή του κ. Stefanov για την παρούσα φάση της διοργάνωσης.
Από το γραφείο της ΟΜΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: