Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΛΙΤΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΟΜΠΟΥΜετά από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων βδομάδων( 25 Ιουλίου- 10 Αυγούστου) ξεκίνησε δυνατά στην περιοχή Ελευθεροχώρι Παικου η μελιτοφορία του πεύκου με 500γρ-1300 γρ / ημέρα.
Στην Θάσο έκανε ένα ξεκίνημα στις 10 Αυγούστου άλλα εάν δεν βρέξει δύσκολα θα ξεκινήσει δυνατά.
Στην περιοχή της Ουρανούπολης λίγα πράγματα εως αμελητέα, στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής πιο καλά.
Σε σιταροχώραφα του Κιλκίς ξεκινησε και το πολυκόμπι και μετά τις αυριανές βροχές θα πάει καλύτερα.
Στην Εύβοια ξεκίνησε δειλά δειλά.
Στην Ρόδο επίσης μπήκε δυνατά από τις 12 Ιουλίου.

3 σχόλια:

Ανεστης Θ. Κετσετζιδης είπε...

Άνθιμε
ξεκίνησε και η αγριοσουσαμιά ή αγριοβαμβακιά.
Καλά μέλια σε όλους.

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

Ανέστη,
Στην περιοχή της Δοιρανης-Κιλκίς εκει που είναι οι ανεμογεννητριες έχει πού αγριοσουσαμιά και πολύκομπο όψιμο.

naxios είπε...

οι μελισσοκομοι πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες,σε κατι παλικαρια τυπου Ανθιμου,την σημερινη εποχη που η ελεηνη μυστικοπαθεια,ατομικοτητα ειναι αυτη που κανει τον ανθρωπο να τον απεχθανεσαι,μπραβο Ανθιμε σ'ευχαριστω και κατι λιγα αλλα παλικαρια....στο ειπα και 5 Μαιου σε θαυμαζω!!! naxios Κατερινη Ευαγγελος βλεπω γραφει τα στοιχεια της κορης μου θα το διορθωσω