Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΡΟΑ

Για όσα μελισσια δεν ειναι στο πεύκο, ειναι η ιδανικη εποχή για την καταπολέμηση της βαρρόας, λόγω ιδανικών θερμοκρασιών(12 βαθμοί Κελσίου-28 βαθμοί Κελσίου) με το φάρμακο της αρεσκείας σας http://beeclubpellas.blogspot.com/2008/09/blog-post.html

2 σχόλια:

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Γεια σου Άνθιμε
Γιατί τώρα ; Δεν έχουν πολλούς γόνους τώρα;

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΙΘΩΝΙΑ.
ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΡΟΑ ΕΙΝΑΙ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Η ΓΕΝΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ:ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΟΞΑΛΙΚΟ ΟΞΥ(100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ), ΑΝΟΙΞΗ(ΜΑΡΤΙΟ-ΑΠΡΙΛΙΟ) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡΟΕΚΚΡΙΣΗ(80-90% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ), ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΥΓΟ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΟΝΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΡΟΑ(80-90% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΒΑΡΡΟΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. ΤΟ 85% ΤΗΣ ΒΑΡΡΟΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 15%ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. ΤΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΡΡΟΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΦΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟ. ΕΑΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΒΑΡΡΟΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΝΟΣΕΜΙΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΔΗΛ. ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΡΟΑ, ΤΣΟΥΠ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΝΟΣΕΜΙΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΨΙΓΟΝΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 80-90% ΤΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΒΑΡΡΟΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΟΞΑΛΙΚΟ ΟΞΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ(ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΡΟΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΗ).