Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2008

ΤΡΙΚΥΨΕΛΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΑΙΣΤΡΑ ΣΙΡΟΠΙΟΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΑΙΣΤΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΡΤΑΡΩΤΗ ΠΑΝΩ- ΚΑΤΩ,ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 2 LT ΣΙΡΟΠΙ.
ΤΡΙΚΥΨΕΛΙΔΙΟ

3 σχόλια:

parosbees είπε...

Τον τροφοδότη καπακιού τον χρησιμοποιώ ενα χρόνο από τότε που πήγα στην Κρήτη.Είναι φοβερή εξυπηρέτηση με ενα μειονέκτημα που θα γράψω παρακάτω.Χρησιμοποιώ 8αρες κυψέλες για βασιλισσοτροφία με χώρισμα στο καπάκι και στην κυψέλη.Στο καπάκι έχω βάλει 2 τάπες μιά για κάθε τροφοδότη.Οταν τους πρωτοείδα στην Κρήτη μου άρεσε η "πατέντα"και μόλις γύρισα έφτιαξα σε όλες τις κυψέλες μου τέτοιο σύστημα.Εκτός των άλλων λειτουργεί και σαν μονωση στο μελίσσι.Αν έχεις Βαρέλι με αντλία για να βάζεις σιρόπι σε 20 λεπτά εχεις ταΐσει 100 μελίσσια.Το μειονέκτημα είναι οτι τον χειμώνα κανουν φωλιά τα μυρμήγκια τα μικρά και ενοχλούν τις μέλισσες.Επίσης μαζεύονται και αράχνες.

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

ΜΑΡΚΟ, Ο ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΚΑΠΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.

chaniabee !!!! είπε...

για τα καπάκια υπάρχουν κάποιες τάπες καλές!! ο φελλός με τον καιρό χαλάει άσε που και στην μεταφορά σε ενοχλεί και μπορεί και να σπάσει!! αν δεν τις γνωρίζεις να σου συστήσω!! Μέσα στην ταΐστρα υπάρχουν ξυλάκια ?