Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Μελισσοκομικές Θέσεις (Μ.Θ.) Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ Α.Ε

  ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥς ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΕς στειλτε email στο beeclubpellas@yahoo.gr


Σας γνωρίζουμε ότι το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ Α.Ε., προτίθεται να δεχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την τοποθέτηση μελισσοκομικών κυψελών εντός των απαλλοτριωμένων του εκτάσεων και επί των αποκατεστημένων αποθέσεων των λιγνιτωρυχείων κατόπιν αίτησης που θα υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι στο Πρωτόκολλο του ΛΚΔΜ.

Ο Τομέας Προστασίας Περιβάλλοντος και Αποκατάστασης Εδαφών ετοίμασε για το 2020 τους νέους πίνακες με τις Μελισσοκομικές Θέσεις (Μ.Θ.), λαμβάνοντας υπόψη τις περιοχές που θα καταληφθούν από τα υπό κατασκευή φωτοβολταϊκά πάρκα. Για το σκοπό αυτό ορισμένες από τις περσινές (2019) θέσεις καταργήθηκαν, άλλες μετακινήθηκαν και άλλαξε η συνολική αρίθμηση των θέσεων.

Σας στέλνουμε συνημμένα τα αρχεία των χαρτών και των πινάκων με την αρίθμηση και τις συντεταγμένες των Μελισσοκομικών θέσεων, καθώς και την Αίτηση που πρέπει να υποβληθεί. Η Ομοσπονδία και οι μελισσοκομικοί σύλλογοι-ενώσεις καλούνται να ενημερώσουν τα μέλη τους, δεδομένου ότι δεν διαθέτουν όλοι οι μελισσοκόμοι ηλεκτρονικό ταχυδρομείο e-mail.

Οι αιτήσεις των μελισσοκόμων μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία του ΛΚΔΜ, Κτίριο Διοίκησης, 23ο χλμ. Παλαιάς Ε.Ο. Κοζάνης-Πτολεμαϊδας. Οι αιτήσεις είναι επίσης δυνατόν να αποσταλούν για να πρωτοκολληθούν και με τηλεομοιότυπο (FAX) στον αριθμό 2463028445.
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από 17 Φεβρουαρίου έως και 31 Μαρτίου 2020.
Οι θέσεις που θα διατεθούν αφορούν όλο το έτος 2020 και μόνον αυτό.

Επισημαίνεται ότι:
α.  η ΔΛΚΔΜ δεν θα εγκρίνει την τοποθέτηση κυψελών σε σημεία εκτός των προεπιλεγμένων μελισσοκομικών θέσεων,
β.    μετά τις 31.03.2020 η ΔΛΚΔΜ δεν θα δέχεται αιτήσεις,
γ.   ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης καθορίζει και την ισχύ διεκδίκησης της αιτούμενης μελισσοκομικής θέσης.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις θα δίνονται στους ενδιαφερόμενους από τον Υποτομεάρχη Αποκατάστασης Εδαφών, κ. Παπαδόπουλο Χρήστο, στο τηλέφωνο 2463052546 κιν. 6977736007.
Μαρίνα Κ. Τεντσογλίδου

Μηχανικός Μεταλλείων - Μεταλλουργός Ε.Μ.Π.
Master Διοίκησης Επιχειρήσεων - Nottingham Trent University
Τομεάρχης Προστασίας Περιβάλλοντος & Αποκατάστασης Εδαφών
Κλάδος Περιβάλλοντος
Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας
Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.
Ελλάδα

+30 69 70 00 51 95
+30 24 63 05 22 72 (τηλέφωνο γραφείου και FAX)
+30 69 73 30 48 36
m.tentsoglidou@dei.com.gr

Marina C. Tentsoglidou
Mining Engineer & Metallurgist N.T.U.A.
Master of Business Administration N.T.U.
Head of Environmental Protection & Soil Reclamation Sector
Environmental Division
Lignite Center of West Macedonia
Public Power Corporation S.A.
HellasΣτο παρόν μήνυμα ενδέχεται να περιλαμβάνονται εμπιστευτικές – απόρρητες πληροφορίες. Η πρόσβαση στο παρόν μήνυμα από οποιονδήποτε άλλον εκτός εκείνου προς τον οποίο απευθύνεται απαγορεύεται. Εάν δεν είστε ο αποδέκτης (ή υπεύθυνος για την παράδοση του μηνύματος στο πρόσωπο αυτό), δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αντιγράψετε, διανείμετε ή παραδώσετε σε οποιονδήποτε το παρόν μήνυμα (ή τμήμα του περιεχομένου του), ούτε να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια βάσει αυτού. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταστρέψετε το παρόν μήνυμα και να μας ενημερώσετε άμεσα. Έχουν ληφθεί όλα τα εύλογα μέτρα ασφαλείας προκειμένου το παρόν μήνυμα να μην περιλαμβάνει ιούς. Δεδομένου ότι δεν αποδεχόμαστε την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια προκύψει από την χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος ή των συνημμένων του, συνιστούμε να το υποβάλετε στις διαδικασίες πρόληψης ιών που διαθέτετε πριν τη χρήση αυτού. Οι απόψεις, γνώμες, συμπεράσματα και άλλες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: