Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΕ 15 ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 5 ΒΔΟΜΑΔΩΝ(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ)

http://www.afs.edu.gr/%CE%95%CE%A5%CE%94%CE%9F%CE%9A%CE%99%CE%9C%CE%97-%CE%93%CE%97/

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για Παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας
Πρόγραμμα ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ
Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου, στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, η έναρξη υλοποίησης  του προγράμματος ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ.
Το πρόγραμμα ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ είναι ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της Αγροδιατροφικής Εκπαίδευσης που υλοποιείται με χρηματοδότηση του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP (Αγωγός καλής ενέργειας) σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, στο πλαίσιο των κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων του Έργου TAP. Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή (ΑΓΣ) και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) μετέχουν στο πρόγραμμα ως φορείς υλοποίησης.
Ειδικότερα, η ΑΓΣ υλοποιεί δράσεις εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, οι οποίες απευθύνονται σε παραγωγούς, μικρές επιχειρήσεις και συνεργατικά επιχειρηματικά σχήματα που ενδιαφέρονται να αναδείξουν τα προϊόντα τους. Η εκπαίδευση αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του αγροδιατροφικού τομέα, από τη σπορά μέχρι το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις ή ακόμη και τις εξαγωγές.
Στα πλαίσια του προγράμματος ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ θα εκπαιδευτούν συνολικά 300 παραγωγοί, σε προεπιλεγμένα προϊόντα, που καλλιεργούνται στη γεωγραφική περιοχή από όπου διέρχεται ο αγωγός ΤΑΡ και στις κοινότητες που επηρεάζονται από την κατασκευή του έργου στις τρεις περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας.
Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι περιοχές που θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα με τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται:
Νομός Εκπαιδευτικό πρόγραμμα
Έβρου Ελαιοκομία
Ροδόπης Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά
Ξάνθης Ζαχαροκάλαμο - Πετιμέζι
Δράμας Μελισσοκομία
Προϊόντα μέλισσας και τουριστικές επιχειρήσεις
Καβάλας Μελισσοκομία
Προϊόντα μέλισσας και τουριστικές επιχειρήσεις
Σέρρες Αιγοπροβατοτροφία
Θεσσαλονίκης Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά
Αγελαδοτροφία
Πέλλας Μελισσοκομία
Προϊόντα μέλισσας και τουριστικές επιχειρήσεις
Καρποφόρα δέντρα
Κοζάνης Αιγοπροβατοτροφία
Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά
Καρποφόρα δέντρα
Καστοριά Φασόλια
Μελισσοκομία
Προϊόντα μέλισσας και τουριστικές επιχειρήσεις
Φλώρινας Αιγοπροβατοτροφία
Μελισσοκομία
Προϊόντα μέλισσας και τουριστικές επιχειρήσεις

Για να κάνετε αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα πατήστε εδώ

Στα Γιαννιτσά θα γίνουν ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια για 15 αρχάριους μελισσοκόμους,εφόσον γίνουν οι αντίστοιχες αιτήσεις,διάρκειας 5 βδομάδων (Παρασκευή απόγευμα-Σάββατο πρωί) με έναρξη μαθημάτων αρχές Δεκεμβρίου.

Καταληκτική ημερομηνία ...τρέχει..

 Συνετό είναι να γίνουν αιτήσεις μελισσοκόμων από όλους τους Νομούς...
Δεν υπάρχουν σχόλια: