Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

ΛΙΩΣΙΜΟ ΚΕΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΕΣΣΑ -Β

http://beeclubpellas.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8.html

Σαν συνέχεια της παραπάνω αναρτησης έκανα μια μεγαλύτερη πρέσσα ,η οποία θα δοκιμαστεί σε λίγο...

12 bar πιεση ,διαστάσεις 60 εκ το εξωτερικό βαρέλι και 50 εκ το εσωτερικό-σιτα, δυο αντιστάσεις απο 1500 Watt η καθεμιά με θερμοστάτη στους 80 oC, γι αυτό και ο πίνακας με δυο ασφάλειες .
Για τον φίλο Μάρκο, θα μπει λινατσούβαλο για να μην υπάρχει διαρροή.

2 σχόλια:

MinoanBee είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
markos aliprantis είπε...

Αντε και καλές δουλιές.Από την φωτό νομίζω οτι ήθελε μικρότερη διάμετρο η διάτρηση της λαμαρίνας,εκτός και άν προσθέσεις ανοξείδωτη σίτα ή λινοτσούβαλο για να μην περνάνε τα κουκούλια.