Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΤΑΝΤΑΝΤ ΣΕ ΚΥΨΕΛΗ ''ΠΕΛΛΑ'' ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 Κάνοντας την κλασσική επιθεώρηση σε μία από τις κυψέλες ''ΠΕΛΛΑ'' με πλαίσια Νταντάντ(DADANT FRAMES) δεν έχω και την καλύτερη εντύπωση, σε όσον αφορά την γέννα της βασίλισσας(ηλικίας 1,5 έτους), το αν γεννά στρωτά, το χτίσιμο δεν με ενθουσίασε επίσης, τα αποθέματα γύρης και μελιού πενιχρά, γενικώς η εικόνα όχι η καλύτερη....

 μπήκε και το απαραίτητο μισό πάτωμα για να έχουμε και μια πιο ολοκληρωμένη άποψη σε σχέση με το εάν θα αναγκαστεί να σμηνουργήσει ή όχι.ή θα βάλει μόνο μέλι στο μισό πάτωμα.
Οι παρατηρήσεις θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες κυψέλες  και για όλη την περίοδο.....

Χάρηκα πολύ με τηλέφωνο από συνάδελφο από Αττική που δουλεύει κυψέλες 8άρες!!! με πλαίσια τυπου Ντανταντ 32 εκατοστών και όχι 28,50  εδώ και 5 χρόνια με πολύ καλα αποτελέσματα, ήδη έχει σταλεί ο πιο κατάλληλος μελισσοκόμος για άμεση δράση(πειστήρια φωτογραφικά και όχι μόνο) !!!!

3 σχόλια:

..μελιΣάκης είπε...

Καλημέρα Ανθιμε!
Πού βρήκες κεριά για τα dadant?

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ είπε...

το φιλαράκι, που χάθηκε!!!, ο Μεντεσίδης Χρήστος μου τα έδωσε απο γειτονικη χώρα..

ΑΝΤΩΝΗΣ είπε...

ΑΝΘΙΜΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΧΤΙΖΑ ΚΕΡΙΑ ΟΧΙ ΜΕΛΙ ΔΕ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΖΥΜΑΡΙΑ,ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ 2 ΒΡΟΧΕΣ ΤΟΚΟΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.