Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

2η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας.

Ανοίγει τις πύλες της η 2η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας.


 Από την Παρασκευή 27 Απριλίου, ο χώρος του Πολύκεντρου στα Γιαννιτσά, μετατρέπεται σ ένα πολύχρωμο σκηνικό με λουλούδια, φυτά και μυρωδικά, με συνθέσεις και είδη ανθοκομίας, με γλάστρες και διακοσμητικά.

 Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Πέλλας διοργανώνει Ανθοέκθεση σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., η οποία θα διαρκέσει από 27 Απριλίου μέχρι  και 6 Μαΐου 2012 και ώρες λειτουργίας από 10.00 μέχρι 23.00.
Παράλληλα με την Ανθοέκθεση έχουν προγραμματισθεί πολιτιστικές εκδηλώσεις και επισκέψεις Σχολείων με ενημέρωση των μαθητών από γεωπόνους του Δήμου Πέλλας, για την περιποίηση και προστασία των φυτών.
Ο κύκλος των εκδηλώσεων ξεκινά την Παρασκευή 27/4 με βραδιά παραδοσιακής μουσικής από παιδιά της Νέας Πέλλας και με θέμα «τραγούδια της άνοιξης».
Σας περιμένουμε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: