Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΕΥΡΩΜΑ ΜΕ ...ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟΠήγα τις προάλλες μια βόλτα σε έναν φίλο μελισσοκόμο, ο οποίος έλιωνε παλιές κηρήθρες σε κηροτήκτη ατμού και κατά λάθος ξέχασε να κλείσει μια σακούλα με σογιάλευρο το οποίο το χρησιμοποίησε για να κάνει υποκατάστατο γύρης και ιδου το θέαμα…..


6 σχόλια:

Μιχαηλίδης Αθανάσιος είπε...

Καλημέρα Ανθιμε!
Αυτή η σόγια που κυκλοφορεί δεν είναι μεταλλαγμένη?

evangelos naxios είπε...

Καλησπέρα σε όλους,ωραία φωτο!
Αδελφέ γράφει ότι δεν είναι.Ξέρεις τι σόγια είναι??? για μελισσοκομική χρήση,λίγα λιπαρά.

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ είπε...

Καλό βράδυ Θανάση, είναι με χαμηλά λιπαρά,2,5% εάν δεν κάνω λάθος, προέλευση Βελγίου, και έχει βεβαίωση ότι δεν είναι μεταλλαγμένη.....

Ευάγγελε, θα παμε μετα τις γιορτές..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΘΙΜΕ
ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΓΙΑ;

evangelos naxios είπε...

Καλησπέρα οκ οκ οκ

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ είπε...

Αυτός την πήρε απο Χουχούτα-Νικήτη, την ειδα οτι υπαρχει και στο συνεταιρισμό στην Νικήτη, πρέπει να υπάρχει και στην Αθήνα στις εταιρίες μελισσοκομικών..

Βαγγέλη ενταξει