Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Εσύ πόσο τον έχεις;

Cyber ακτιβιστές σε δράση

νέο - 26 Σεπτεμβρίου, 2011
Κάθε χρόνο 15.000 τόνοι ψάρια πετιούνται πίσω στη θάλασσα νεκρά από τις μηχανότρατες... Το ελληνικό ψάρι έγινε είδος πολυτελείας και σταδιακά εξαφανίζεται... Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου!

Μπες στο www.posotonexeis.org και γίνε cyber-ακτιβιστής της Greenpeace! Προστάτευσε τον παρεξηγημένο Λούτσο και την παρέα του, που όταν πέφτει στα δίχτυα της μηχανότρατας πετιέται πίσω στη θάλασσα νεκρός γιατί δεν έχει μεγάλη εμπορική αξία. Το κρέας του όμως είναι νόστιμο και δεν πρέπει να σπαταλιέται με αυτό τον τρόπο.

Φτιάξε το δικό σου θαλάσσιο καταφύγιο, μοιράσου το με όλους τους φίλους σου και κέρδισε πόντους. Μεγάλωσε 8 παρεξηγημένα ψάρια και φόρα με περηφάνια το συλλεκτικό t-shirt που θα κερδίσεις!

Προστάτευσε τα ελληνικά ψάρια, για να μην λείψουν απ’ το πιάτο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: