Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ

Στις 2 Αυγούστου περισσότερα από 30 blogs που ασχολούνται με περιβαλλοντικά ζητήματα και θέματα μελισσοκομίας θα κάνουν μια κοινή ανάρτηση προσπαθώντας έτσι να ενημερώσουν αυτούς που αγνοούν, αλλά και να θέσουν προ των ευθυνών τους, τους αρμόδιους. Η κίνηση αυτή είναι μια προσπάθεια για να σταματήσουν ή έστω να περιοριστούν τα παράνομα ραντίσματα στις καλλιέργειες, εν μέσω ανθοφοριών, γιατί καταστρέφουν τα μελίσσια.

«Θα διαμαρτυρηθούμε με αυτόν τον τρόπο γιατί, αν και η πολιτεία κάθε χρόνο εκδίδει οδηγία που απαγορεύει τα ραντίσματα εν μέσω ανθοφοριών, η οδηγία αυτή δεν τηρείται ποτέ από κανέναν αγρότη!» εξηγεί στο zougla.gr o Βασίλης Ξεσφίγγης διαχειριστής του
melissocosmos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: