Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο, 4 Ιουλίου 2009

ΗΛΙΑΚΟΣ ΚΗΡΟΤΗΚΤΗΣ

Η θερμοκρασία έφτασε στο εσωτερικό του κηροτήκτη τους 73 Κελσίου και στο εξωτερικό τους 34,4 Κελσίου2 σχόλια:

Χρήστος Κογκαλίδης είπε...

Ωραία η δουλειά αλλά δοκίμασε τα εξής :
1. διπλό τζάμι
2. εσωτερικά βάλε γύρω γύρω και από κάτω μονωτικό (φύλλο αλουμινίου με υαλοβάμβακα)
3. δώσε κλίση 35-40 μοιρών και προσανατολισμό Βορρά-Νότου όπως οι ηλιακοί συλλέκτες
Η θερμοκρασία έτσι θα φτάσει το μεσημέρι πάνω από 120 βαθμούς (μου έσπασε θερμόμετρο με 120 βαθμούς μέγιστη ένδειξη)

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΘΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΦΑ ΜΑΥΡΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ(ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ).

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΕΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΡΑΦΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΗΡΗΘΡΕΣ,ΤΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΜΑΤΑ ,ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΛΠ