Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες('τελη Απριλίου) από τον μελισσοκόμο Καραγιάννη Παναγιώτη στο χωριό Άλωρο Αριδαίας εμφανίστηκε αρκούδα η οποία κατέστρεψε 2 κυψέλες(κάποιου Γιάννη απο το Παλιούρι Χαλκιδικής), η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από το Δασαρχείο Αριδαίας(υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες από τις κυψέλες και τις πατημασιές της αρκούδας).

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει περίπτωση απόπειρας θανάτωσης της αλλά ενημέρωσης του κόσμου από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ Ή ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΣΤΩ..

Αρκουδομπελάδες !!!6 σχόλια:

onderharman είπε...

hey
its your photo
you are very fun

chaniabee !!!! είπε...

ο ΕΛΓΑ αποζιμιονει τις καταστροφες απο αρκουδες!!!

Ανεστης Θ. Κετσετζιδης είπε...

Σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη,φέτος έχουν δεί τις περισσότερες αρκούδες.
Μάλλον θα έχουν πολλαπλασιαστεί και φεύγουν σε άλλα μέρη για αναζήτηση τροφής.

markos aliprantis είπε...

Προχτές άκουσα στο ράδιο στην συχνότητα 105,8(ΕΡΑ)οτι σε έναν κτηνοτρόφο της Φλώρινας του έφαγε ή μάλλον του τραυμάτησε 15 αρνιά.Ο ΕΛΓΑ δεν τον αποζημίωσε επειδή-λέει-ήταν τραυματισμένα και όχι νεκρά.Μάλιστα χλεύαζαν στο ράδιο τον κτηνοτρόφο.Τί να πείς Ελλαδάρα.

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

Από ότι φαίνεται θα είναι κατι μόνιμο για την περιοχή, είμαστε σε επικοινωνία με τον Αρκτούρο.

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色