Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Mια πανευρωπαϊκή έρευνα που αφορά στη μελισσοκομία στην Ευρώπη

 Mια  πανευρωπαϊκή έρευνα που αφορά στη μελισσοκομία στην Ευρώπη. 


 Πρόκειται για ανεξάρτητη έρευνα με επικεφαλής τον Samuel Perichon από το Πανεπιστήμιο της Ρεν στη Γαλλία και συμμετέχουν πολλές χώρες. 

Η έρευνα βασίζεται σε ένα Ερωτηματολόγιο (όμοιο για όλες τις χώρες) το οποίο συμπληρώνεται από μελισσοκόμους (ερασιτέχνες και επαγγελματίες). Το ερωτηματολόγιο είναι στον παρακάτω σύνδεσμο: 


https://app.evalandgo.com/s/index.php?id=JTk5bCU5N3ElOTglQTk%3D&a=JTk2bCU5Mm4lOTYlQTk%3D Σημειωτέον πως η έρευνα είναι ανώνυμη. 


Τα αποτελέσματά της θα δημοσιευθούν στο Journal of Apicultural Research και εάν το επιθυμείς, μπορείς να συμπληρώσεις στο τελευταίο πεδίο το  email σου ώστε να σου αποσταλούν.