ΚΗΦΗΝΑΣ-ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ-ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ-Στο ιστολόγιο αυτό, θα βρείτε ζητήματα που απασχολούν τον μελισσοκομικό κόσμο τόσο του Νομού Πέλλας στην Μακεδονία όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας. Στόχος είναι να υπάρξει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, με τρόπο διαφορετικό απ'ότι μέχρι τώρα.
In this blog you will find comments on apiarian issues of the Prefecture of Pella-Macedonia Greece as well as the rest of the country. Our objective is the exchange of opinions and information .
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011
ΑΛΕΥΡΩΜΑ ΜΕ ...ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟ
Πήγα τις προάλλες μια βόλτα σε έναν φίλο μελισσοκόμο, ο οποίος έλιωνε παλιές κηρήθρες σε κηροτήκτη ατμού και κατά λάθος ξέχασε να κλείσει μια σακούλα με σογιάλευροτο οποίο το χρησιμοποίησε για να κάνει υποκατάστατο γύρης και ιδου το θέαμα…..
Αυτός την πήρε απο Χουχούτα-Νικήτη, την ειδα οτι υπαρχει και στο συνεταιρισμό στην Νικήτη, πρέπει να υπάρχει και στην Αθήνα στις εταιρίες μελισσοκομικών..
Καλημέρα Ανθιμε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτή η σόγια που κυκλοφορεί δεν είναι μεταλλαγμένη?
Καλησπέρα σε όλους,ωραία φωτο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑδελφέ γράφει ότι δεν είναι.Ξέρεις τι σόγια είναι??? για μελισσοκομική χρήση,λίγα λιπαρά.
Καλό βράδυ Θανάση, είναι με χαμηλά λιπαρά,2,5% εάν δεν κάνω λάθος, προέλευση Βελγίου, και έχει βεβαίωση ότι δεν είναι μεταλλαγμένη.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυάγγελε, θα παμε μετα τις γιορτές..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΘΙΜΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΓΙΑ;
Καλησπέρα οκ οκ οκ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτός την πήρε απο Χουχούτα-Νικήτη, την ειδα οτι υπαρχει και στο συνεταιρισμό στην Νικήτη, πρέπει να υπάρχει και στην Αθήνα στις εταιρίες μελισσοκομικών..
ΑπάντησηΔιαγραφήΒαγγέλη ενταξει