Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Σχετικά με συνταγή για την παρασκευή ζαχαροζύμαρου τύπου «καραμέλας» για την τροφοδοσία των μελισσών(Από τη στήλη «Οι μελισσοκόμοι ρωτούν» της Μελισσοκομικής Επιθεώρησης τεύχος Ιανουαρίου 2013)

4 σχόλια:

  1. Καλημερα.

    Για την βανιλια εγινε καποια ερευνα κατα ποσο η θερμανση της,αυξανει το HMF,διοτι ΔΕΝ ειναι ΜΟΝΟ 5 λεπτα ??

    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως και να το κανουμε μητσο κατι θα κανουμε παλι λαθος. οποτε παλια μου τεχνη κοσκινο. ζημωτη ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ήρθε καιρός να ξεσκαρτάρουμε κάπως το τι γράφει ο καθένας στο διαδυκτιο?

    Είναι μερικά μπλογκ που προτείνουν πράγματα που μπορουν να καταστρέψουν εναν απειρο μελισσοκόμο σε ένα χειμώνα. Δεν είναι μόνο οι αλχημείες με τα HMF είναι οι εντεκαόροφες κυψέλες, τα σπορέλαια στις τροφές, τα ξυρίσματα και επαναχρησιμοποίηση παμπάλαιων κερηθρών, θεραπείες για το βαρρόα με βαριά φυτοφάρμακα.

    Τι αηδίες είναι αυτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο τι στιγμή που τα λόγια δεν φορολογούνται φυσικό είναι ο καθένας να σκέφτεται φωναχτά και να λέει ότι θέλει.
    Καλή χρονιά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πώς το είπες? ΝΑΙ, αυτό που σκέφτηκες! Γιατί δεν το γράφεις?