ΚΗΦΗΝΑΣ-ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ-ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ-Στο ιστολόγιο αυτό, θα βρείτε ζητήματα που απασχολούν τον μελισσοκομικό κόσμο τόσο του Νομού Πέλλας στην Μακεδονία όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας. Στόχος είναι να υπάρξει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, με τρόπο διαφορετικό απ'ότι μέχρι τώρα. In this blog you will find comments on apiarian issues of the Prefecture of Pella-Macedonia Greece as well as the rest of the country. Our objective is the exchange of opinions and information .
Γεια σου Ανθιμε
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο κοκκινο βαρελι ειναι μυλος αλεσης ζαχαρης?
Αν ναι ποσο κανει και ποσα κιλα ανα ωρα αλεθει?
Γεια σου Μανο,Ναι ειναι μύλος άλεσης, τον πηρα απο τον Ευαγγελοπουλο Στεργιο,πριν 2 χρόνια 250 ή 280 ευρώ +φπα, ειναι σχετικά αργό στο κόψιμο αλλά για ερασιτεχνική χρήση είναι πολύ καλό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠλαθω κουλουράκια ?χα χα χα
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστούμε για την συνταγή και την παραστατηκότιτα.
Καλησπερα
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνας ευκολοσ τροπος ναβγαινει απο εκει ειναι να βρεχεσ τα χερια πριν πιασεις καποιο κοματι
το μυστικο είναι να πετυχεις την ιδανική υγρασία στο ζύμωμα και σε αυτο βοηθάει πολυ το σογάλευρο(γιαυτό μπηκε άλλωστε)
ΑπάντησηΔιαγραφή