Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΥΡΕΟΠΙΤΑΣ


-->
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
1. 33 ΚΙΛΑ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
2. 13 ΚΙΛΑ ΜΕΛΙ
3. 10 ΚΙΛΑ ΓΥΡΗ
4. 6,5 ΚΙΛΑ ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ
5. 4,5 λίτρα χλιαρό νερό
6. 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΚΟΡΔΟ ΣΚΟΝΗ
7. 500 ML ΤΣΑΙ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ
Έγιναν 800 μερίδες των 350-450 γραμμαρίων.




































5 σχόλια:

  1. Γεια σου Ανθιμε
    Το κοκκινο βαρελι ειναι μυλος αλεσης ζαχαρης?
    Αν ναι ποσο κανει και ποσα κιλα ανα ωρα αλεθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Μανο,Ναι ειναι μύλος άλεσης, τον πηρα απο τον Ευαγγελοπουλο Στεργιο,πριν 2 χρόνια 250 ή 280 ευρώ +φπα, ειναι σχετικά αργό στο κόψιμο αλλά για ερασιτεχνική χρήση είναι πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλαθω κουλουράκια ?χα χα χα
    Ευχαριστούμε για την συνταγή και την παραστατηκότιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα
    Ενας ευκολοσ τροπος ναβγαινει απο εκει ειναι να βρεχεσ τα χερια πριν πιασεις καποιο κοματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μυστικο είναι να πετυχεις την ιδανική υγρασία στο ζύμωμα και σε αυτο βοηθάει πολυ το σογάλευρο(γιαυτό μπηκε άλλωστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πώς το είπες? ΝΑΙ, αυτό που σκέφτηκες! Γιατί δεν το γράφεις?